Općenito > Makedonci

Најавете го вашиот следен превод

<< < (9/10) > >>

ljubica:
Ставив превод за
The Vampire Diaries - 03x01 - The Birthday на македонски
уште се проверува
 и продолжувам со превод на сите епизоди од трета сезона што ги има излезено

prijatel-MKD:

--- Citat: ljubica - 23.11.2011. 12:30:49 ---Ставив превод за
The Vampire Diaries - 03x01 - The Birthday на македонски
уште се проверува
 и продолжувам со превод на сите епизоди од трета сезона што ги има излезено

--- Kraj citata ---
clapp

Dzoole:
Ќе ги преведам Breaking Bad minisodes.

ZoranZ:
Ја преведов третaта епизода од Anger Management.
Благодарам за каков било коментар.

ZoranZ:
Во моментов започнувам да ја преведувам првата сезона од серијата Franklin & Bash.
Го најавувам ова за да не се поклопуваме со преведување.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju