Općenito > Makedonci

Најавете го вашиот следен превод

<< < (3/10) > >>

Dexter`s Lab:
 smileyNO1

Dzoole:
Mr.Sunshine s01e06

OKI OKI:
Очигледно на некои луѓе јас ќе им ги објавувам поставените преводи. Па така да кажам дека nest ја постави последната епизода ос втората сезона на "V"

imperator_niko:
гледам дека за PENGUINS OF MADAGASCAR сезона 2 има само 28 епизоди......фалат доста......ако сакате да ги додатете таму во листата пишете каде да ги UPload.

Dexter`s Lab:

--- Citat: imperator_niko - 08.04.2011. 00:27:37 ---гледам дека за PENGUINS OF MADAGASCAR сезона 2 има само 28 епизоди......фалат доста......ако сакате да ги додатете таму во листата пишете каде да ги UPload.

--- Kraj citata ---

daj listu svih epizoda da upišemo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju