Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Japan Between Earth and Sky

Skok na sezonu: 1

 

Opis:
Trodelna serija „Japan: Između zemlje i neba“ snimana je za vreme četiri godišnja doba i prikazuje najljepše lokacije ove zemlje od severa do juga.
U istočnoj Aziji, na zapadnom rubu Pacifičkog okeana, severno od Istočnokineskog mora smešteno je više od 3 000 ostrva koja zajedno čine ostrvsku državu Japan. „Zemlja Izlazećeg Sunca“ takođe pripada i pacifičkom vatrenom prstenu – pojasu vulkana koji obavija Tihi okean. Velika geografska raznolikost uslovljava i snažne klimatske razlike koje doprinose vegetativnoj raskošnosti ovog podneblja. Magične prirodne lepote ove ostrvske zemlje oduvek su privlačile interes ostalih stanovnika Zemlje. Bogata tradicija i vrtoglava savremena ekonomija, gotovo nezamisliv spoj nemogućeg i mogućeg, drevna arhitektura zajedno s najsavremenijim tehničkim dostignućima - sve to obitava na jednom mestu i upravo ova trodelna filmska serija će gledaocima omogućiti pogled u poznati, a i manje poznati Japan. Preko vulkana, planine Fuji, južnih ostrva upoznaćemo japansku tradiciju i spiritualnost koje koegzisitraju s trendovima modernog života.

 

IMDb     TVDb     National Geographic

 

pripremio: rambo975

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža