Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Shakespeare and Hathaway - Private Investigators

Skok na sezonu: 1234

Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

 

Opis:

Osebujna kriminalistička serija čija se radnja odvija u gradiću Stratford-upon-Avon, rodnom mjestu Williama Shakespearea, a u kojoj se pojavljuje više krvavih leševa nego na matineji Macbetha.
Privatni istražitelj Frank Hathaway oduvijek radi sam. No, ne ide mu baš najbolje. Možda ima sjajne instinkte kada je u pitanju rješavanje zločina, ali potpuno je izvan forme i kronično mu nedostaje novac. Ukratko, Franku treba partner, netko poput Lu, bivše frizerke koja zna s ljudima. Samo što to on još ne zna. Frank i Lu naposljetku udružuju snage te postaju krajnje nevjerojatan i nadasve zabavan detektivski duo. Ubrzo otkrivaju da u ovom kazališnom gradu i nije baš sve tako idilično kao što se to čini na prvi pogled. Osvetoljubivi ljubavnici vrebaju iz prikrajka, gradonačelnik biva ubijen, a mađioničarev trik krene po zlu i završi kobno. Frank i Lu moraju naučiti vjerovati jedno drugome, posebice sada kad je njihov tajnik i nadobudni glumac previše zauzet učenjem uloge. Dobro došli u rodno mjesto najslavnijeg barda - mjesto u kojemu je stvarnost čudnija od mašte, a kriminalce hvataju nakon dramatične potjere.

 

 

IMDb     TVDb     Wikipedia

 

 

Pripremio: hajo0309; izvor: MojTV.hr

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Sezona 2

Sezona 3

Sezona 4

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža