Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

BBC Earths Natural Wonders Living On the Edge

Skok na sezonu: 12

 

Opis:

Spektakularna serija veliča Zemljina prirodna čuda i otkriva dramatične i nevjerojatne živote ljudi i stvorenja koja u njima žive.
Zemlja obiluje prelijepim prizorima i na svakom kontinentu postoje dojmljiva mjesta. No diljem svijeta ipak postoji skupina mjesta koja su u posve drugoj kategoriji. Neka su poznata, neka nisu, a mnoga od njih su veoma udaljena. To su prirodna čuda i najljepši krajolici našeg planeta. Everest, Grand Canyon i Viktorijini slapovi naizgled imaju malo toga zajedničkoga osim što, doslovno, oduzimaju dah. Ali imaju jednu zajedničku odliku - ta nevjerojatna čuda Zemlja je isklesala, usjekla ili oblikovala svojim nezamislivo snažnim silama.
Ova jedinstvena serija gledateljima omogućuje da dožive krajolike i užive se u nevjerojatne priče stanovnika koji su se prilagodili impresivnim predjelima i razvijali se s njima. Među njima su šerpe koji riskiraju život izrađujući staze kroz opasan led na Everestu, indonezijski ribari koji radeći s kitopsinama hvataju lovinu u Pacifičkom vatrenom prstenu i obitelji s Bornea koje se penju na više od 90 metara bez sigurnosnih mreža kako bi dosegnule blago najveće špilje na svijetu.
Osim što pokazaje ono najnovije i najbolje u snimanju filmova o znanosti i prirodoslovlju, serija uz inovatorsku grafiku i fantastične usporene snimke otkriva dinamične sile koje su oblikovale veličanstvene krajolike našeg planeta te ga i dalje oblikuju.

 

IMDb   TVDb   BBC

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Sezona 2

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža