Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

BBC Dolphins Spy in the Pod

Skok na sezonu: 1

Opis:

Primjenjujući prepoznatljiv spoj izvanrednih slikovnih prikaza, podataka dobivenih analizom ponašanja i duhovitih prikaza životnih trenutaka, posljednja serija iz programa Spy istražuje tajni život jedne od najomiljenijih, najkarizmatičniju od svih životinja na svijetu - dupina.
Dupini su među najdruželjubivijim i najrazigranijim životinjama na planetu. Razvijaju snažne veze s članovima obitelji i skupine, a često surađuju i s drugim vrstama kako bi pronašli hranu, no usput i uživali u obilju zabave! Ova serija o jatu dobrih dupina uz obale Mozambika prikazuje istraživanja neočekivanih i često još neviđenih oblika ponašanja ovih životinja, dolazeći tako do novih spoznaja o njihovu životu.
Serija istražuje i fascinantno ponašanje drugih dupina diljem svijeta: od golemih jata istočnopacifičkih dupina koji u potrazi za ribom vratolomno skaču nad vodama Tihog oceana, do fantastičnih orka koji love losose i pliskavice u ledenoj Kanadi, vjerno dočaravajući vedar duh i jedinstvenost ovih predivnih bića.

 

IMDb   TVDb   Wikipedia

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža