Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

BBC Australia with Simon Reeve

Skok na sezonu: 1

 

Opis:

oznati novinar i pustolov Simon Reeve putuje diljem Australije te saznaje više o naglom bogaćenju ove zemlje.
Australija je pravi raj za putnike i pustolove. To je zemlja prepuna prekrasnih sunčanih plaža na koje se nastavljaju široka prostranstva crvene zemlje. To sušno područje prava je netaknuta divljina. Australija je zemlja neustrašivih istraživača, starih aboridžinskih zajednica i surfera željnih dobre zabave. U posljednje je vrijeme zabilježila ekonomski procvat zahvaljujući bogatim nalazištima ruda i minerala te zauzima sve važniji položaj u regiji, ali i svijetu. Tijekom svog uzbudljivog putovanja Simon će susresti mnogobrojne zanimljive ljude, posjetiti brojna egzotična mjesta te nam dati jedinstveni uvid u život u Australiji.
Dok bude putovao duž australske obale čija ljepota oduzima dah ili kad se bude zaputio duboko u unutrašnjost zemlje, srdačno će se upoznavati s neobičnim ljudima kao što su na primjer lovci na žabe čiji je cilj zaštita ovdašnjih životinjskih vrsta. Simon će ovu seriju započeti u samom srcu Australije, a potom će se transkontinentalnom željeznicom zaputiti na jug sve do grada Pertha na zapadnoj obali. U daljnjim nastavcima pratit ćemo njegovo putovanje iz Darwina na sjeveru pa sve do udaljenog poluotoka Cape York i Velikog koraljnog grebena. Posjetit će i veličanstvene gradove Sydney i Melbourne.

 

IMDb   TVDb   Wikipedia

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža