Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Anne of Green Gables The Continuing Story (2000)

Skok na sezonu: 1

 

Opis:

I dalje pratimo život En Širli koja se u leto 1915. godine vraća u Ejvonli prvi put posle Mareline smrti. Dočekuje je Dajana koja već ima decu u braku sa Frenkom, a sreće se i sa ostalim meštanima. Očajna je što nije odmah kupila Zelene Zabati, koje su potpuno zapuštene.
Odlučila je da se uda za Gilberta koji je završio medicinu i trenutno stažira u Njujorku. Pridružuje mu se tamo, a on je upoznaje sa izdavačem kome je ponudio njenu knjigu. Tako En počinje da radi kao urednik kod Vinfilda, upoznaje Džeka Garisona, pisca, ali nije zadovoljna baš kao ni Gil. Zato odlučuju da se vrate u Ejvonli.
Počeo je Prvi svetski rat, Dajanin Frenk se već prijavio za vojsku, a ubrzo potom to isto radi i Gilbert. En ostaje u Zabatima i bavi se pisanjem, ali kada gubi svaki kontakt sa Gilom prijavljuje se za rad u Crvenom krstu i odlazi u Francusku da ga traži. To je početak neverovatnog sleda događaja koji će promeniti mnogo toga i prevazići čak i neverovatne mogućnosti Enine mašte.


Pripremila: maksi
  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža