Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Neil Gaimans Likely Stories

Skok na sezonu: 1

 

Opis:

Suvremene priče o neočekivanom. Neil Gaiman produktivan je pisac čija se djela često adaptiraju na velikom i malom ekranu (Zvjezdana prašina, Coraline, Američki bogovi). Njegove Vjerojatne priče su antologijska serija s blago nadrealnim, gotičko ljudskim elementima i pomalo magičnim viđenjem stvarnosti. Neki se likovi pojavljuju u raznim epizodama, ali svaka je priča samostalna.
Strani dijelovi priča je o Simonu, usamljenom mladiću koji se godinama nije seksao, ali neobjašnjivo je dobio spolno prenosivu bolest. Potrošači i izjelice pomalo je jeziva ljubavna priča u kojem mladog Eddieja, komad po komad, jede njegova veoma stara djevojka kojoj treba svježe meso da bi preživjela. U U potrazi za djevojkom svjetski slavni fotograf Dean pripovijeda novinarki Mirandi čudnu priču o svom životu i ženi koja mu je bila muza, dok Doba zatvaranja prisluškuje mladog pisca u privatnom klubu dok prepričava strašnu priču o nečemu čudnom što mu se dogodilo kad je bio dijete. Poput svih njegovih djela, Vjerojatne priče Neila Gaimana uistinu su originalne, zanimljive i potiču na razmišljanje.

 

IMDb    TVDb

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža