Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

David Attenboroughs Natural Curiosities

Skok na sezonu: 1234

 

Opis:

Sir David Attenborough govori o životinjama koje su ga se osobito dojmile. U svakoj će epizodi predstaviti dvije različite životinje koje povezuje sličan hir evolucije.
Zašto su dvije malene životinje sa suprotnih krajeva svijeta uzdrmale znanstvenu zajednicu te dovele u pitanje ugled istaknutih znanstvenika? Zašto se zebre i leptiri šepire upadljivim uzorcima i bojama? Priroda je spiralno oblikovala narvalovu kljovu i puževu kućicu, ali koja je tome svrha?
David Attenborough je cijeli život posvetio dokumentiranju svijeta prirode. Susreo se s mnogo najneobičnijih stvorenja, ali neke od tih životinja i dalje u njemu bude nova pitanja. Na primjer, zašto zebra ima svoje karakteristične pruge ili zašto čudnovati kljunaš polaže jaja?
Svaka je epizoda posvećena istraživanju dvaju čuda prirode koja su na neki način slična ili povezana. Serija je snimana na lokacijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, a osobit pripovjedački dar sir Davida Attenborougha uklopljen je u prekrasne snimke životinja pa stoga ova serija nije nalik nijednoj do sada.

 

IMDb    TVDb    Wikipedia

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Sezona 2

Sezona 3

Sezona 4

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: on
Prijava / registracija putem društvenih mreža