Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

Great British Garden Revival

Skok na sezonu: 12

Great British Garden Revival

 

Opis:

Bogatoj britanskoj hortikulturnoj baštini gubi se trag. U modi su popločene terase i dvorišta, što ujedno znači da je zanimanje za tradicijske vrtove prepune cvijeća, bilja i drveća sve slabije. Neki od istaknutih aduta flore i faune britanskih vrtova gotovo su nestali. U ovakvoj situaciji u pomoć stižu najugledniji BBC-jevi vrtlarski stručnjaci, koji su čvrsto odlučili ljude ove zemlje ponovno pretvoriti u naciju zelenih prstiju. Treba pokrenuti snage i istaknuti važnost uvođenja ribnjaka, sadnje biljnog pokrova, klasičnih travnjaka, ornamentalne umjetnosti oblikovanja grmlja i drveća, no djelovati treba odmah, jer četiri tisuće četvornih kilometara privatnih vrtova vape za idejama i oživljavanjem. Sve metode, sva znanja i nadahnuta ostvarenja vrtlara iz doba Rimljana, Tudora, iz viktorijanskog doba i doba kralja Georgea sada su dovedeni u pitanje.
Ova serija spaja uzbudljiva poglavlja iz društvene povijesti s praktičnim, pristupačnim savjetima vodećih stručnjaka. Svaka epizoda donosi priču o jednoj slavnoj atrakciji ili tradicijskoj biljci iz britanskih vrtova.
Monty Don je pokrenuo borbu za opstanak divljeg cvijeća. Od početka dvadesetog stoljeća nestalo je 98% livada divljeg cvijeća.

 

 

IMDb     TVDb     Wikipedia

 

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Sezona 2

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža