Registriraj se na forumu, tako imaš više mogućnosti!klik za više informacija

Zašto se registrirati?

Pa za početak možeš sudjelovati u temama na forumu, raspravljati na chatu a i razvijati prijateljstva sa članovima.

Manje reklama!

Kao registrirani korisnik možeš uploadati prijevode koji će onda moderatori i administratori odobriti ili odbaciti uz objašnjenje zašto.

Kao član potrebno je držati se pravila foruma i sajta.

Uvijek se možete predstaviti, iskazati interese il što god se sjetite u ovom dijelu.

BBC Lost Land of the Tiger

Skok na sezonu: 1

 

 

Opis:

Zatvoren godinama za strance, Butan je zaboravljeni svijet. Nitko ne zna koliko se tigrova šulja njegovim džunglama i planinama, no ako su glasine istinite, ovo bi mogla biti posljednja prilika da se ove životinje spase od izumiranja.
Jašući kroz džunglu na slonovim leđima, stručnjaci za velike mačke koriste se najnovijom snimateljskom tehnologijom koja im, upotpunjena FBI-evim softverom za otiske prstiju služi kako bi pojedine tigrove identificirali na temelju njihovih pruga. Posebno trenirani pas tragač otkriva tigrov izmet, a kamere opremljene toplinskim senzorima mogu otkriti tigrove i noću.
Ovi su tigrovi poznati po tome što žive na velikim visinama; ušli su na područje snježnog leoparda. Na putu prema vrhu, ekipa se morala verati strmim liticama kanjonâ, prelaziti brzace i družiti se s pastirima što čuvaju stada jakova. Ništa ih na tom putu neće mimoići, ni džungle pune komaraca, ni močvare s pijavicama ni zaleđeni vrhovi na kojima ponestaje zraka.
Ako naša ekipa uspije pronaći jednu zdravu populaciju tigrova u Butanu, to će uvelike pomoći da 3500 kilometara dug koridor za spas tigrova, ambiciozan projekt kojim bi se posljednjim velikim mačkama omogućilo slobodno kretanje na prostranom području u podnožju Himalaja, između Burme, Indije i Nepala - u čijem je središtu smješten Butan - bude realiziran.

 

IMDb   TVDb   Wikipedia

 

Pripremio: LemonzOO

  • #
  • Naziv
  • Status
  • Airdate
  • Rejting
  •  

Sezona 1

Pomogni u radu sajta!
PayPal
 
 
bytesized seedbox

Kalendar serija
CACHE: off
Prijava / registracija putem društvenih mreža