Autor Tema: Andromeda  (Posjeta: 1033 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hajo0309

• Davor
  • Prevoditelj extra
  • Heroj član
  • Spol: Muški
Andromeda
« : 02.09.2010. 15:45:42 »

ANDROMEDA

Opis:
Andromeda je znanstveno-fantastična televizijska serija, postumno djelo legendarnog Genea Roddenberrya (kreator Star Treka). Glavnu ulogu igra Kevin Sorbo kao kapetan Dylan Hunt. Premijera serije prikazana je 2. listopada 2000. godine, a prikazivanje je zavšeno 13. svibnja 2005. godine (prikazano je 110 epizoda podijeljeno u 5 sezona).

Žanr: SF

TV.com
IMDb
Intro

LINK DO PRIJEVODA

Pripremio: hajo0309
« Zadnja izmjena: 02.09.2010. 15:58:44 mijau »

The snooty, snotty, toity, hoity, farty, arty, decaffeinated, fruit-flavored tea-bag, semi-skimmed cream of Gasforth elite.

Online heller

• Prevoditelj extra
  • Heroj član
Re: Andromeda
« Odgovor #1 : 02.09.2010. 16:29:54 »
Hajo hvala za opis, ovo ide na listu za gledanje  :)

Offline KornjacaNS

• Član
Odg: Andromeda
« Odgovor #2 : 08.07.2011. 21:25:41 »
Ljudi jel ima neko da je sredjivao ove titlove sto se nalaze na sajtu??? Ako ima neka budde ljubazan pa neka uploduje na neki link ili neka uploduje na sajt svaki pojedinacno ako ga to kojim slucajem mrzi neka posalje meni link odakle mogu skinuti prevode pa cu ih ja jedan po jedan uplodovati ovde.

Jer ovi titlovi sto su ovde postavljeni su plago receno uzasni i to pogotovo od ove osobe by eby and lyly prevode koje je radio Klio su ok ali od one eby bolje da nije ni radila samo me je vise iznervirala nego sto je pomogla ovom sajtu.

EDIT:

Ovo je strasno, do sada sam skinuo ponovo sve verzije Andromeda (dvdrip e sada ako su prevodi za hdtv onda jbg) koje sam mogo naci i nijednoj verziji ne odgovoaraju ovi prevodi sto su na sajtu a da negovorim koliko su lose uradjeni.

Klio sto je radio prevode su ok sto se tice duzine u redovima i prevoda, tacno se vidi da je posveceno puno paznje u njihovoj izradi dok ona lyly boze sacuvaj sta je uradila od prevoda. Treba ce mi dva meseca ako ne i vise da pokusam prevode da dovedem u neki red.
« Zadnja izmjena: 11.07.2011. 16:21:28 KornjacaNS »