Opis:Zvezda serije je Džoni Mesner u ulozi detektiva Džeka Hejla. Radnja se odvija u odeljenju za kriminal policije San Franciska. Specijalni tim odeljenja zadužen je za proučavanje priprema neuobičajenih zločina, koje su izvršili ljudi sa devijantnim ponašanjem. Džek Hejl poseduje neverovatan njuh i intuiciju, jer je i njegov sopstveni otaci bio serijski ubica. Kad jedan zločin postaje neuobičajen, da li se rađamo sa instinktom za ubijanje - odgovore potražite u ovoj seriji.Žanr: kriminalistička, proceduralIMDbWikipediaPrijevodiPripremio: slaks
Pozdrav svima
Cudi me da se na ovom sajtu nije nasla serija Killer Instinct, posto svega bas ima, a priznacemo i to losijih nego Killer Instinct.
Serija se daje na Fox Crimeu, po meni je skroz OK, mada napravili su samo jednu sezonu, sta ces...neprofitabilna ili sta god bio razlog.
Znam da ovde ne treba da se pise o prevodima za serije ali PRINUDJEN SAM, prevoda za ovu seriju nema! Bar ne za celu.
Linkove za celu sezonu mozete naci na
PIRATERIJA ZABRANJENA, ali ni oni ne daju prevode, vec samo linkove za skidanje serije.
Unapred hvala, i izvinjavam se za krsenje pravila o ne pisanju o prevodima, jednostavno sam ocajan da ih nadjem...
Pozz