Vidim da za ovu seriju nema teme, nisam nešto pratio ni da li je otkazana ili ne, videh na brzinu da je pokupila dosta raznoraznih nagrada i nadam se njenom nastavku.
U međuvremenu, odlučio sam da otpočnem sa prevođenjem, odnosno da nastavim, pošto za prvih 6 epizoda ima prevod. Serija je odigrana u dve sezone, prva sa 43 epizode, a druga 35. Engleski titlovi su relativno mali (između 300 i 400 redova, pre sređivanja) tako da ne bi trebalo da bude većih problema odvojiti par sati dnevno za epizodu.
Nisam još pogledao ni jednu epizodu (upravo downloadujem...), ali kako sam upravo završio gledanje domaće serije "Na Terapiji" sa briljantnim Mikijem Manojlović u glavnoj ulozi, iako moram reći i da je ostatak ekipe (Sergej, Nataša Janjić, mala Dragana Dabović, Jezdić, Snežana Bogdanović...) napravio savršenstvo u domaćem serijskom programu, a naša verzija je "preslikana" sa In Treatment, čak i po dijalozima koliko sam malo pregledao, dok sam još svež, rešio sam da krenem polako, pa koliko budem mogao, a nadam se da me neće proći dok i prevod poslednje epizode ne ugleda svetlost sajta. Mikijevu ulogu igra Gabriel Byrne, a tu je još i plejada odličnih likova (Michelle Forbes, Blair Underwood, Melissa George...)
Pa, ako ima ko zainteresovan, slobodno može da se priključi...
Promo TraileriMDBTV.com