Autor Tema: Night Stalker  (Posjeta: 1765 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zoki79

• Novi član
  • *
Night Stalker
« : 11.05.2008. 22:15:55 »

Opis:

Karl Kolčak je "Noćni vrebač", novinar koji istražuje neobične smrti i neobjašnjene fenomene. Postavlja pitanja koja niko drugi ne bi o slučajevima koje policija ne može - ili neće - da rešava.
Pre osamnaest meseci, iznenadni napad na pustom autoputu ostavlja Kolčaka (Taunzend) ranjenog, ali živog. Njegova žena, međutim, nije imala toliko sreće. Od tada, njegova odlučnost da otkrije ko - ili šta - ju je ubilo vodila ga je do praćenja drugih neobjašnjenih, nasilnih smrti, svih dodirnutim nečim natprirodnim. Ali on pokušava da sklopi slagalicu, koja stalno menja svoj oblik. Kako su zločini povezani? I zašto nekim žrtvama ostaje crveni mladež na zglobovima ruke?
Kolčak je ubeđen da se dešava nešto užasno, ali vlasti se ne slažu sa njim, a posebno FBI - u njihovim očima, Kolčak je prvi na listi osumnjičenih za ubistvo njegove žene...
"Noćni vrebač" tvorenje je Frenka Spotnica, koji je izvršni producent serije. Bio je scenarista i producent u "Dosijeu X", zajedno sa Denom Sekhajmom  ("Dosije X") , koji je takođe ujedno izvršni producent i režiser "Noćnog vrebača". Serija se zasniva na klasici iz 70-tih - "Kolčak: Noćni vrebač".

Info:

TV.com

LINK KA PREVODIMA

Pripremio:

Gordon Freeman

Ove serije nema u podforum O serijama, ali ja mislim da je trebate ubaciti pošto ima prevoda...
« Zadnja izmjena: 14.03.2010. 16:57:48 Veleno »

simac

• Gost
Odg: night stalker
« Odgovor #1 : 11.05.2008. 22:21:42 »
Stavi neke linkove od te serije!
A linkove za eng. prijevode cu ti poslat na pm.

Offline zoki79

• Novi član
  • *
Odg: night stalker
« Odgovor #2 : 11.05.2008. 23:03:56 »
hvala puno

Offline amel

• Prevoditelj
  • Senior član
  • Spol: Muški
Re: Night Stalker
« Odgovor #3 : 18.04.2010. 20:31:38 »
Ima li neko da mi posalje RS ili MU linkove za ovu seriju. Hvala  ;)

Offline maksi

• PO moderator
  • Heroj član
  • Spol: Ženski
« Odgovor #4 : 18.04.2010. 20:34:39 »
Imas PM

Offline vrd

• Senior član
« Odgovor #5 : 18.04.2010. 20:43:01 »
Koliko nastavaka ima ova serija?
10 , 11 , 12?

I još jedno pitanje, ima li 'kraja' tj. ima li smislenog kraja, ili je samo prekinuto snimanje?

Zahvaljujem na odgovorima.

don't argue with an idiot, people who are watching may not be able to tell the difference

Offline drazen

• Rob do groba
  • Prevoditelj extra
  • Heroj član
« Odgovor #6 : 19.04.2010. 12:26:14 »
10 epizoda, snimanje je prekinuto (serijal je otkazan)

Offline vrd

• Senior član
« Odgovor #7 : 11.05.2010. 22:09:27 »
Večeras sam pogledao prvi nastavak, pogledati ću još koji i onda vidjeti ako ću odgledati do kraja ili ne.

No to nije ono zbog čega postam. Naime seriju sam skinuo, neko vrijeme unazad, kao i titlove.
Nažalost, titlove sam izbrisao greškom, jer sam mislio da sam ih prebacio s serijom, ali nisam.

E sad dolaim do onog glavnog, ČINI mi se da su prije 'promjena' site-a bili prisutni svi titlovi, sad ih nema za 6 i 7 epizodu.
Meni nije frka gledati bez tilova, ali moždaje ovo neka greška vezana prilikom dizanja sita.

I za kraj naravno, pohvala prevoditelju. smileyNO1

don't argue with an idiot, people who are watching may not be able to tell the difference

Offline maksi

• PO moderator
  • Heroj član
  • Spol: Ženski
« Odgovor #8 : 11.05.2010. 23:32:49 »
Večeras sam pogledao prvi nastavak, pogledati ću još koji i onda vidjeti ako ću odgledati do kraja ili ne.

No to nije ono zbog čega postam. Naime seriju sam skinuo, neko vrijeme unazad, kao i titlove.
Nažalost, titlove sam izbrisao greškom, jer sam mislio da sam ih prebacio s serijom, ali nisam.

E sad dolaim do onog glavnog, ČINI mi se da su prije 'promjena' site-a bili prisutni svi titlovi, sad ih nema za 6 i 7 epizodu.
Meni nije frka gledati bez tilova, ali moždaje ovo neka greška vezana prilikom dizanja sita.

I za kraj naravno, pohvala prevoditelju. smileyNO1

Nije greska, bilo je sve prevedeno. Ako su slucajno nestali, javite da ih posaljem ponovo.

Offline Veleno

• We are many
  • PO moderator
  • Heroj član
  • Shine on you crazy diamond
    • NCIS Fan Site
« Odgovor #9 : 11.05.2010. 23:34:44 »
Imamo malih poteškoća sa titlovima koji imaju zagrade ( ) u nazivu.
Biti će sređeno za koji dan.

There's someone in my head, and it's NOT me!