Autor Tema: The X-Files  (Posjeta: 13930 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline M4r1n

• PO moderator
  • Regularni forumaš
  • Spol: Muški
The X-Files
« : 21.04.2008. 13:09:13 »
The X-Files

Američko-kanadska serija čiji je tvorac Kris Karter. Prikazivana devet sezona na FOX mreži, od 1993. do 2002. Serija se bavi paranormalnim fenomenima, koji su u FBI zavedeni kao "Dosije X". U centru pažnje su dva agenta: Foks Molder (Dejvid Duhovni) i njegova partnerka Dejna Skali (Džilijen Anderson). Skali je Molderu dodeljena kao partnerka koja je trebalo da proverava njegov rad i dostavlja podatke nadređenima. Međutim, vremenom se između njih razvija pravi prijateljski odnos pun poverenja. Osim epizoda koje se bave paranormalnim fenomenima, veliki broj epizoda je posvećen tzv. teoriji zavere U njima se pokazuje da prava vlast u Americi pripada ljudima iz senke koji odlučuju šta javnost sme, a šta ne sme da zna. Ti ljudi beskrupulozno varaju i obmanjiju američku (i svetsku) javnost, vrše nad ljudima eksperimente, ugrađuju implante, ubijaju i uništavaju. Slogani "želim da verujem", "istina je negde tamo", "ne veruj nikome" su postali sastavni deo pop-kulture. Snimljeno je 202 epizode i dva igrana filma (The X-Files (1998.) i The X-Files: I Want to Believe (2008.)). Osvojila sedam Emija i tri Zlatna globusa.

Žanr: SF, horor, triler

Linkovi:
IMDB
TV.com
Prevodi

Pripremili: Igniss, zkarlov i MilanRS
« Zadnja izmjena: 30.09.2010. 22:16:06 MilanRS »

Offline kugi001

• Windowz OCR Professional
  • Član plus
  • Mlađi član
  • *
X-Files
« Odgovor #1 : 21.04.2008. 15:55:14 »

i prva, by req  8)

Offline genius

• Mlađi član
  • **
X-Files
« Odgovor #2 : 24.04.2008. 19:37:47 »
Uploadana X-Files druga sezona. Za tri dana će biti i treća, četvrta i šesta.

Offline genius

• Mlađi član
  • **
Odg: X-Files
« Odgovor #3 : 25.04.2008. 19:25:39 »
Uploadana treća i četvrta.

Offline genius

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #4 : 25.04.2008. 21:02:35 »
Uploadana i šesta. :)

Offline M4r1n

• PO moderator
  • Regularni forumaš
« Odgovor #5 : 26.04.2008. 10:49:33 »
Kad će ostatak?  ;)

Offline genius

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #6 : 26.04.2008. 18:24:48 »
Uploadana peta.
Ostale su još samo sedma i osma.

Offline krbo

• Psi, ćevapi i HD su zakon!
  • Prevoditelj
  • Heroj član
« Odgovor #7 : 28.04.2008. 13:17:02 »
za zagrepčane:

zna li netko kakvu videoteku blizu Utrina koja ima sve sezone X-files ??

U mom selu samo jedna videoteka ima dvije sezone (a i to se čovjek zaj...) - ostali ništa.
May the Plasma be with you!

Offline kugi001

• Windowz OCR Professional
  • Član plus
  • Mlađi član
  • *
« Odgovor #8 : 28.04.2008. 15:24:02 »
uploadana 7 i 8 sezona  8)

Offline genius

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #9 : 28.04.2008. 20:06:40 »
za zagrepčane:

zna li netko kakvu videoteku blizu Utrina koja ima sve sezone X-files ??

U mom selu samo jedna videoteka ima dvije sezone (a i to se čovjek zaj...) - ostali ništa.

http://www.videonet.hr/

Pogledaj ovdje.

Offline krbo

• Psi, ćevapi i HD su zakon!
  • Prevoditelj
  • Heroj član
« Odgovor #10 : 28.04.2008. 21:26:51 »

Citat:

http://www.videonet.hr/

Pogledaj ovdje.

vi'š i zaboravih na te "poštanske" videoteke.

Moglo bi biti korisno za nekomercijalne stvari...

tnx !

May the Plasma be with you!

Offline zuyo

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #11 : 18.05.2008. 19:33:11 »
prvih 15 epizoda u redu je, ali nadalje ide isto tako zajebano i opet se mora pomicati prijevodi svakih 5 minuta,
svejedno hvala svima

Offline genius

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #12 : 20.05.2008. 22:34:30 »
Titlovi za sezone 2,3,4,5 i 6 koje sam ja ripao je za fps25 verziju. Samo sam ih izripao s dvda i nisam poslije tajming podešavao.
Promjena fpsa bi trebala biti dovoljna ako nemaš fps25 verziju.

Offline adam

• Novi član
  • *
« Odgovor #13 : 16.07.2008. 00:19:53 »
Može mi netko reći za koje Xfiles su titlovi sa prijevoda?? na torrents ima xfiles season 1-9.. i posebno svaka sezona dvdrip.. mene zanima koji xfiles skinuti??? jer neda mi se baš svaku epizodu slagati..  ???

Offline genius

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #14 : 18.07.2008. 19:58:18 »
Ja imam neki X-Files dvdrip i imao sam problema s titlovima sa drugom i četvrtom sezonom.
Kod starijih dvd izdanja na prijelazima između scena ima 3-4 sekunde praznine, tj. crne slike, a kod novijih nema. To sam ja zaključio, ali ne mora biti točno. Kod 70% epizoda sam samo promijenio fps i sve je radilo.

Offline radrad

• Stoka
  • PO moderator
  • Heroj član
« Odgovor #15 : 20.07.2008. 17:53:16 »
Pa uploadujte sve prevode koje ste popravljali, nebitno da li je samo podesen fps ili po sredini epizode pomaknuto sa pola sekunde, postavite ih.

Offline Goya

• Član plus
  • Senior član
  • *
« Odgovor #16 : 20.10.2008. 17:53:19 »
Ljudi !!! Zar ste mogli da prepravljate epizode i da ih ne postavite  >:( E stvarno ja sam sve postavlja i sto sam rucno radio i podesava po 3,4,5,6...... sekundi i frejmove podesava i sto znam vec,e stvarno  ste nekolegijalni  :(
Pa sad ispravite se i postavite ! E i kako mozete da kazete na primjer kada ce prevod,kada vi isti nijeste ti da ga podijelite sa nama kada ga prepravite !
 (ovo je upuceno samo za one koji su se pronasli u svoj ovoj prici )

Ljudi saradjujmo medjusobno!
Da nije ono mene je fino za druge me ne interesuje !

Offline babex@24

• Prevoditelj
  • Regularni forumaš
« Odgovor #17 : 31.10.2008. 00:03:30 »
Ja imam neki X-Files dvdrip i imao sam problema s titlovima sa drugom i četvrtom sezonom.
Kod starijih dvd izdanja na prijelazima između scena ima 3-4 sekunde praznine, tj. crne slike, a kod novijih nema. To sam ja zaključio, ali ne mora biti točno. Kod 70% epizoda sam samo promijenio fps i sve je radilo.

--ja sam imao isti problem sa 4 sezonom, sredio sam prevod za sebe, pogledao sam malopre
prevode na PO, i uglavnom se razlikuju za koju sekundu od ovih sto sam sredio, pa ako treba
uplodovati javite, da ne stavljam bezveze na upload i gnjavim moderatore i admine. :)
Religija razdvaja ljude, vera ih spaja. Verujmo.

Offline Jiggy

• Novi član
  • *
« Odgovor #18 : 31.10.2008. 13:51:06 »

--ja sam imao isti problem sa 4 sezonom, sredio sam prevod za sebe, pogledao sam malopre
prevode na PO, i uglavnom se razlikuju za koju sekundu od ovih sto sam sredio, pa ako treba
uplodovati javite, da ne stavljam bezveze na upload i gnjavim moderatore i admine. :)

evo i ja izgleda imam tu stariju verziju, i problem s 2. i 4. sezonom..
bilo bi super ak bi mogao staviti tu svoju ispravljenu verziju, pa bih onda ja sredio 2.sez. i stavio ovdje za par dana.. dok skuzim kak se ispravlja:)
btw 1.post pa da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji stavljaju titlove :)

Offline babex@24

• Prevoditelj
  • Regularni forumaš
« Odgovor #19 : 31.10.2008. 19:40:42 »
Stavio sam na upload.  ;)
Religija razdvaja ljude, vera ih spaja. Verujmo.