Opis:Neverwhere je britanska urabana fantastična serija Neila Gaimana emitirana 1996. godine. Smještena je u Donji London, magični svijet koji koegzistira s mnogo poznatijim Gornjim Londonom. Seriju je režirao Dewi Humphreys, a autor Gaiman kasnije je seriju adaptirao u književnu formu.Žanr:IMDbWikipediaPrijevodiPripremio: mijau
Nadam se da je ovo pravi dio foruma za moj problem
naime, prvi put sam se susreo sa nečim poput ovoga
problem su titlovi za 5tu i 6tu epizodu serijala NEVERWHERE
kao i uvijek do sada skinuo sam ih sa stranice, otpakovao iz rar-a i preimenovao da budu potpuno jednaki kao avi file
ali
niti jedan program (za citanje avi-a) na momu racunaru ih ne može otvoriti
probao sam i sa subtitle workshop-om da ih otvorim (da slucajno nije neki problem oko minutaze) ali samo mi izbaci gresku:
Unable to load
uspio sam otvoriti notepad-om i izmjeniti ekstenziju u .txt
ponovo kada pokrenem video niti jedan program ne očitava titl
snimio sam na dvd rw da isprobam u kucnom kinu (Samsung ht-p10) i opet isti problem i sa txt i sa srt titlom, napominjem da sa ovim kucnim kinom nikada do sada nisam imao sličan problem jer mi dozvoljava da u npr folderu imam 1 video i koliko god hocu titl fajlova, jednostavno prije pokretanja avi-ja oznacim neki od titlova
nadam se da sa,m objasnio dovoljno kakav problem imam te da ce mi netko od vas pomoci da odgledam ovaj izvrsni serijal (uz prijevod) do kraja