Autor Tema: Melrose Place (1992)  (Posjeta: 4176 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline CaptainCrash

• Regularni forumaš
  • *
Melrose Place (1992)
« : 14.02.2008. 01:16:58 »
MELROSE PLACE

OPIS: Melrose Place je svoju premijeru doživela 8. jula. 1992. kao mlađa sestra Beverly Hillsa u produkciji Aarona Spellinga i Derenna Stara. Glavni aduti serije su dobra lokacija, atraktivni glumci i začinjena radnja prepuna igara, moći, ljubavi, strasti i priča o uspesima i raznim problemima glavnih i sporednih junaka. Neočekivani obrti daju ovoj seriji totalnu neizvesnost, jer se nikada ne zna ko će sa kim i da li će išta od toga da bude... Serija je prikazivana do maja 1999. i doživela sedam sezona, da bi se 2009 u produkciji CW vratila na TV ali, nažalost, samo jednu sezonu... Kroz seriju je prošlo mnogo glumaca ali glavni pečat ostavila je Heather Locklear kao zlobna gazdarica zgrade Amanda Vudvord koja je nastavila da glumi i u verziji 2009.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0103491/

WIKIPEDIA: http://en.wikipedia.org/wiki/Melrose_Place_%281992_TV_series%29

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=tg-80LT-o74

PREVODI: http://www.prijevodi-online.org/serije/view/733/melrose-place-1992

PRIPREMIO: Tweegy ( Alex Deen )
« Zadnja izmjena: 07.09.2010. 14:18:08 mijau »

Offline Noah

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • Spol: Muški
Odg: Melrose Place
« Odgovor #1 : 14.02.2008. 01:20:42 »
kolko se sjecam tih tema nije prije bilo na PO forumu...ako vec prije nitko nije zapoceo prevodit to spellingovo smece, sumnjam da ce sad....bez uvrede, to je samo moje misljenje...smatram da ima 100 puta boljih neprevedenih serija...

Offline CaptainCrash

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #2 : 14.02.2008. 02:08:52 »
Pa dobro...svako ima pravo na svoje misljenje...tako i ja mislim da je ovde od gomile prevoda za serije vise od pola smece zivo.Ja recimo nikada ne bih mogao gledati 3 kamen od sunca,to je po meni tako morbidna glupost da je to kraj!Ima tu i drugih konkurenata  :D
Moze da kaze ko sta hoce ali u to vreme kada su se emitovale Beverlu Hills,Melrose Place..Heart Brake High..to su bile zaiste popularne tinejdzerske serije koje su gomile ljudi sto starijih,sto mladjih gledale.To sto su sada za neke smece,to je druga prica..mada ja ipak mislim da su ih gledali i ti koji sada tvrde za iste da su "smece".. :o

Offline ticktack

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski
« Odgovor #3 : 16.02.2008. 04:59:19 »
 ;D Da, jesmo ih gledali, zato i kazemo da su smece!

Offline MilanRS

• Direktor za evropske integracije
  • Administrator
  • Izuzetak
« Odgovor #4 : 16.02.2008. 10:44:35 »
Još nam samo fali da HRT nakon B.Hillsa pusti i M.Place.  :\)
Nisam gledao ni ovo, ni ono, a ni nemam namjeru. U međuvremenu je snimljeno mnogo dobrih (boljih?) serija koje možemo gledati.
2011/12: 30 Rock :: Awake :: Bent :: Fringe :: House MD :: Once Upon a Time :: Sherlock :: The Mentalist :: Touch :: Two and a Half Men

Nadoknada: Wire Y3 :: White Collar Y3

Offline Noah

• Prevoditelj
  • Heroj član
« Odgovor #5 : 17.02.2008. 17:25:56 »
Još nam samo fali da HRT nakon B.Hillsa pusti i M.Place.  :\)
Nisam gledao ni ovo, ni ono, a ni nemam namjeru. U međuvremenu je snimljeno mnogo dobrih (boljih?) serija koje možemo gledati.

Pa oboje je smece po meni, al m. place je ipak malo manje smece nego beverly
tak da su mogli to radije pustit
bakice stare sigurno prate koje nemaju pametnijeg posla u to vrijeme, vjerojatno se ni ne sjecaju da je vec bilo, pa misle da je neka nova serija  :)

Offline MilanRS

• Direktor za evropske integracije
  • Administrator
  • Izuzetak
« Odgovor #6 : 31.10.2008. 03:05:35 »
Nisam gledao ni ovo, ni ono, a ni nemam namjeru.

Čuo sam da se planira "nastavak" ili spinoff i serije Melrose Place, vidjevši veliko interesovanje oko novog BH 90210.
2011/12: 30 Rock :: Awake :: Bent :: Fringe :: House MD :: Once Upon a Time :: Sherlock :: The Mentalist :: Touch :: Two and a Half Men

Nadoknada: Wire Y3 :: White Collar Y3

Offline Goya

• Član plus
  • Senior član
  • *
« Odgovor #7 : 01.11.2008. 19:36:55 »
Pa dobro...svako ima pravo na svoje misljenje...tako i ja mislim da je ovde od gomile prevoda za serije vise od pola smece zivo.Ja recimo nikada ne bih mogao gledati 3 kamen od sunca,to je po meni tako morbidna glupost da je to kraj!Ima tu i drugih konkurenata  :D
Moze da kaze ko sta hoce ali u to vreme kada su se emitovale Beverlu Hills,Melrose Place..Heart Brake High..to su bile zaiste popularne tinejdzerske serije koje su gomile ljudi sto starijih,sto mladjih gledale.To sto su sada za neke smece,to je druga prica..mada ja ipak mislim da su ih gledali i ti koji sada tvrde za iste da su "smece".. :o
Pa covjece, zar je moguce da je 3 kamen od sunca debilozan ?! Po mene su VRH Prijatelji,MUCKE i treci kamen od sunca za dalje neznam !

Offline ndma11

• Prevoditelj
  • Senior član
  • http://www.tribe-balkan.co.nr/
    • TRIBE BALKAN!!!
« Odgovor #8 : 09.11.2008. 02:22:01 »
Čuo sam da se planira "nastavak" ili spinoff i serije Melrose Place, vidjevši veliko interesovanje oko novog BH 90210.

I ja sam ovo čitao u novinama... Nadam se da hoće...
Inače, treći kamen od sunca je super serija.... Baš lepo što se neko setio da je prevede...

What I'm Listening Now!!!

My last.fm page

Offline Marco

• Mlađi član
  • **
Re: Melrose Place
« Odgovor #9 : 21.05.2010. 00:09:53 »
Cim je svako, od nas cuo za: " Melrose Place "..., to znaci da je dobra serija.  :) Slazem se..., ima boljih..., ali te stare serije imaju neku nostalgiju, u sebi...  ;)

Offline heller

• Prevoditelj extra
  • Heroj član
« Odgovor #10 : 21.05.2010. 01:37:05 »
Svu su čuli za Selo gori, a baba se češlja, pa je govno najgrđe   :P

Offline tweegy

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • NEPRILAGOĐEN
« Odgovor #11 : 25.08.2010. 11:48:44 »
Bolje je da su nastavili sa snimanjem nove verzije Melrose Place-a umesto 90210...
Ne znam zašto je serija imala tako nizak rejting gledanosti kada je bila mnogo bolja od ostalih serija CW mreže: 90210, Gossip Girl, One Tree Hill, Life Unexpected...

Talking, laughing, loving, breathing, fighting, fucking, crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming...

Offline pirossi

• Član plus
  • Mlađi član
  • *
  • You better take care of me, Lord...
« Odgovor #12 : 07.09.2010. 13:01:11 »

dodata stranica za seriju:
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/733/melrose-place-1992

okačen prevod pilot-epizode a sređujem i drugu.
idemo clapp
« Zadnja izmjena: 07.09.2010. 13:03:00 pirossi »

Offline tweegy

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • NEPRILAGOĐEN
Melrose Place (1992)
« Odgovor #13 : 07.09.2010. 13:44:07 »
MELROSE PLACE

OPIS: Melrose Place je svoju premijeru doživela 8. jula. 1992. kao mlađa sestra Beverly Hillsa u produkciji Aarona Spellinga i Derenna Stara. Glavni aduti serije su dobra lokacija, atraktivni glumci i začinjena radnja prepuna igara, moći, ljubavi, strasti i priča o uspesima i raznim problemima glavnih i sporednih junaka. Neočekivani obrti daju ovoj seriji totalnu neizvesnost, jer se nikada ne zna ko će sa kim i da li će išta od toga da bude... Serija je prikazivana do maja 1999. i doživela sedam sezona, da bi se 2009 u produkciji CW vratila na TV ali, nažalost, samo jednu sezonu... Kroz seriju je prošlo mnogo glumaca ali glavni pečat ostavila je Heather Locklear kao zlobna gazdarica zgrade Amanda Vudvord koja je nastavila da glumi i u verziji 2009.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0103491/

WIKIPEDIA: http://en.wikipedia.org/wiki/Melrose_Place_%281992_TV_series%29

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=tg-80LT-o74

PREVODI: http://www.prijevodi-online.org/serije/view/733/melrose-place-1992

PRIPREMIO: Tweegy ( Alex Deen )

Talking, laughing, loving, breathing, fighting, fucking, crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming...

Offline tweegy

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • NEPRILAGOĐEN
Re: Melrose Place (1992)
« Odgovor #14 : 07.09.2010. 14:01:18 »
Zahvaljujući "pirossiju" serija je dobila i svoj prvi prevod. Napokon da se neko prihvati ove veoma popularne serije devedesetih...
Svaka čast!!!  clapp clapp clapp

Offline pirossi

• Član plus
  • Mlađi član
  • *
« Odgovor #15 : 07.09.2010. 14:13:27 »
dobra fotka :)
idemooo smileyNO1

Offline ares

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #16 : 07.09.2010. 20:56:01 »
Ma meni je ova serija super... Sjećam je se sa tv-a još otkada sam bio u vrtiću i baš je želim pogledati. Zahvaljujem na odličnim prijevodima, samo tako nastavi. :DDDDDD

Offline pirossi

• Član plus
  • Mlađi član
  • *
« Odgovor #17 : 09.09.2010. 22:30:43 »
^ samo uživaj :)

postavljena treća epizoda Melrose Place (1992) - 01x03 - Lost and Found

edit:
i četvrta Melrose Place (1992) - 01x04 - For Love or Money
...
i peta Melrose Place (1992) - 01x05 - Leap of Faith
« Zadnja izmjena: 12.09.2010. 12:26:20 pirossi »

Offline tweegy

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • NEPRILAGOĐEN
Odg: Melrose Place (1992)
« Odgovor #18 : 25.12.2010. 07:43:54 »
Hvala Pirossi na prevodima  clapp

Offline tweegy

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • NEPRILAGOĐEN
Odg: Melrose Place (1992)
« Odgovor #19 : 16.05.2011. 11:28:29 »
Postavljen prevod za:

Melrose Place - 1x09 - Responsibly Yours

Sezona 01, epizoda 09.