Autor Tema: Predložite mi seriju  (Posjeta: 128241 )

0 članova i 2 gostiju pregledava ovu temu.

Offline groznim84

• MTB DIRT RIDER
  • PO moderator
  • Član
  • Spol: Muški
Odg: Predložite mi seriju
« Odgovor #20 : 28.03.2008. 16:14:19 »
jesi pogledao pretendera mozda? ako jesi kako ti se cini?

simac

• Gost
« Odgovor #21 : 28.03.2008. 16:34:09 »
jesi pogledao pretendera mozda? ako jesi kako ti se cini?

Javit cu ti popodne kad pogledan pilot, ako mi se svidi nastavit cu dalje.  ;)

simac

• Gost
« Odgovor #22 : 28.03.2008. 18:15:58 »
Evo pogleda san pilot, izgleda zanimljivo al mi se nije bas svidilo jer ima premalo akcije pa mi reci jesu li sve ovako epizode vise drame nego akcije ili...?

I triba bi mi jos jedan savjet u vezi dvi serije, molija bi da mi odgovore ljudi koji su pogledali obe serije sta da prije pocmen gledat i koja je bolja i zanimljivija: Battlestar Galactica ili Stargate Atlantis ???

Offline Mrena

• Administrator
  • Član
« Odgovor #23 : 28.03.2008. 18:19:32 »
Sleeper Cell   ;D

simac

• Gost
« Odgovor #24 : 28.03.2008. 18:34:31 »
Sleeper Cell   ;D

Jel valja to sta? Ako si gleda opisi malo radnju...

Offline Mrena

• Administrator
  • Član
« Odgovor #25 : 28.03.2008. 20:21:31 »
Ako si gledao 24, ovo će ti biti isto jako dobro, meni čak i zanimljivije. Ipak je serija od SHO.
FBI agent se uvuče u muslimansku terorističku čeliju koja planira napad.....  Druga sezona se dešava i u BiH.

simac

• Gost
« Odgovor #26 : 28.03.2008. 20:28:25 »
Naravno da san gleda 24! :) Skinit cu i to pogleda san promo, izgleda odlicno.
Procita san da se mozda nastavi serija:

There are currently (as of January 2008) no definite plans for a continuation of the series. However, Robert Greenblatt, President of Entertainment for Showtime, was reported in July 2007 to have publicly mentioned the possibility of creating a new installment of the series every few years, similar to the structuring of the British television series Prime Suspect, in that there might be an entirely new cast of characters for each new season. In this way, the series could become a way to examine the current state of terrorism, and its evolution over time.

Offline radrad

• Stoka
  • PO moderator
  • Heroj član
« Odgovor #27 : 29.03.2008. 02:29:02 »
Sacekaj da se zavrsi BSG pa onda uzmi i gledaj!!!

Offline Parazit

• MasterBlaster
  • Član plus
  • Heroj član
  • *
  • Živio!
« Odgovor #28 : 29.03.2008. 09:21:05 »
Evo pogleda san pilot, izgleda zanimljivo al mi se nije bas svidilo jer ima premalo akcije pa mi reci jesu li sve ovako epizode vise drame nego akcije ili...?

I triba bi mi jos jedan savjet u vezi dvi serije, molija bi da mi odgovore ljudi koji su pogledali obe serije sta da prije pocmen gledat i koja je bolja i zanimljivija: Battlestar Galactica ili Stargate Atlantis ???

Meni puno draži Atlantis, ali ga nemoj počinjat gledat bez 10 sezona Star Gate SG-1 (Zakon serija).
10 sezona SG-1 + dva filma + 4 sezone Atlantisa. Sritno ti.Ja san odgleda već, ali bi volija da san na tvon mistu da nisan.
Nije ni Galactica loša, dapače, ali kao što rekoh Star Gate meni bolji

Pozdrav Ivani i ekipi crogate.net na prijevodima SF serija

Offline jurbAs

• Prevoditelj
  • Heroj član
« Odgovor #29 : 29.03.2008. 10:13:35 »
SG-1 je odlicna serija samo je problem taj sto je to projekt od kojih cca 3mj gledanja 14 sezona imas gledat heheheh ja sam dnevno znao i po 14-16 epki pogledat i nikad kraja ali serija je odlicna definitivno BSG je isto tako odlicna serija i mogu reci da je to prvi SF koji te potakne na razmisljanje gdje je kraj ljudskoj pameti i hocemo li sami sebe unistit u buducnosti..... oni koji gledaju seriju znaju o cemu pricam.... sleeper cell nisam gledao ali mrena tvrdi da je serija odlicna tako da se isplati pogledat.

simac

• Gost
« Odgovor #30 : 29.03.2008. 12:49:38 »
Ok ljudi javin vam se za godinu kad sve pogledan :)
Evo ovako odlucija san pogledat 10sezona SG-1(al ko ce cekat dok se skine 10sez :() pa Stargate Atlantis i ona dva filma i onda Battlestar Galactica i jos 2 pitanja, prvo za radrada- zasto da negledan dok BSG nezavrsi, jel mozda da pogledan u komadu ili ima koji drugi razlog i jel mozda znas kad ce zavrsit jer san cua da ova 4sez. ce tek zavrsit u 2009 i 2pitanje sta je s onin filmon Stargate iz 1994 jel se njega isplati gledat prije SG-1?   HVALA ljudi na savjetima! ;)

Offline Parazit

• MasterBlaster
  • Član plus
  • Heroj član
  • *
  • Živio!
« Odgovor #31 : 29.03.2008. 13:38:42 »
Možeš pogledat film jer se radnja prve serije nastavlja na njega, ali nije obavezno jer ćeš svatit sve iz prve epizode.
Pogledaj pola prve sezone i bit ćeš navučen na seriju. Nemoj odustat ako ti bude malo starija produkcija(snimano je prije 11-12 godina).
Serija je iz sezone u sezonu bolja i bolja.
Atlantis se uključuje na 8 sezonu SG-1 pa ih možeš usporedo gledat, ali ti to nepreporučavan.

simac

• Gost
« Odgovor #32 : 29.03.2008. 13:44:50 »
Ok, i razmislja san tako da je starija produkcija pa da ce sta bude serija odmicala prema sadasnjosti bit sve bolja i bolja i ja kad pocmen gledat neku seriju neodustajen a gleda san i na tv-u iz 95 Star Trek: Voyager pa mi nece bit dosadno. :)

Offline radrad

• Stoka
  • PO moderator
  • Heroj član
« Odgovor #33 : 29.03.2008. 20:25:43 »
Da je pogledas u komadu. Pogledaces sve i onda ces se veoma nervirati kada ce sledeca epizoda. Veruj mi. Kreni sa skidanjem SG-1 i sa gledanjem i taman ces biti blizu gledanja cele BSG odjednom. I preporucujem ti gledanje Life on Mars. Serija je vruhunska. Zamisli Mancester 2007. godina. Sve fino, cisto, lepo, ljudi normalni (donekle) i odjednom transformacija u 1973-cu godinu. PRAJSLES. 

simac

• Gost
« Odgovor #34 : 29.03.2008. 20:39:38 »
Dobro, tako san i mislija napravit. A za life on mars cemo kad to sve pogledan jer sad iman previse toga.

Offline groznim84

• MTB DIRT RIDER
  • PO moderator
  • Član
« Odgovor #35 : 31.03.2008. 14:04:27 »
ima akcije kasnije razvuce se posle prica a sto se tice ove dve prvo gledaj BSG pa onda atlantis.

Offline zuyo

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #36 : 20.05.2008. 03:29:09 »
ja bi svim nogometnim i navijackim fanovima preporucio the real football factories
i bio bi zahvalan kad bi mi netko obajsnio zasto je ta tema u smecu a lik lijepo pito jel ima netko prijevode za tu seriju  ???

Offline zuyo

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #37 : 20.05.2008. 03:38:24 »
ja bi svim nogometnim i navijackim fanovima preporucio the real football factories
i bio bi zahvalan kad bi mi netko obajsnio zasto je ta tema u smecu a lik lijepo pito jel ima netko prijevode za tu seriju  ???

aha eo ja kao procito pravila i skuzio jel.
ovo ono kao jel nesmije se to tako jer pravila nedopustaju tako ponasanje vo no...  8)

e pazi, mislim da je ovo prvi forum gdje sam procito pravila ponasanja, valjda zato sto su kratka i jasna ni blizu drugim forumima gdje trebas odvojit pol dana da procitas sve, mozda i vise neznam nisam nikad cito  ;D

aj zivili

Offline wyerassic

• Regularni forumaš
  • *
« Odgovor #38 : 29.05.2008. 02:31:08 »
Kao prvo, pozdrav svim forumašima, a posebno timu koja radi na prijevodima i koji mi/nam je omogucio nesmetano uzivanje u dragim nam serijama! :)

e sad..trebao bih vašu pomoć. Volim serije lost/heroes/jericho/dexter tipa tj. one koje imaju sezoske price, a ne epizodne kao što su csi, bones i slicno. Stvar je u tome da vise nemam ideju sto bi mogao pogledati, a ne zelim skidati naslijepo pa molim vas, ostale forumaše za pomoc!

hvala! :)

Offline petko

• Shpadoinkle!
  • PO moderator
  • Heroj član
  • Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
« Odgovor #39 : 29.05.2008. 07:37:33 »
Na pamet mi pada:
I, Caligula
Roots
North & South
Rome
John Adams

prijatno gledanje  :)

"I refuse to prove that I exist," says God...
"...for proof denies faith, and without faith I am nothing."
Douglas Adams

Moji prevodi