Autor Tema: Are You Being Served?  (Posjeta: 207 )

0 članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline skalice.united

• Član plus
  • Heroj član
  • *
Are You Being Served?
« : 04.02.2012. 22:52:59 »

Opis:
Are You Being Served? je britanski televizijski sitkom koji se originalno prikazivao od 1972. do 1985. na programu BBC One. Radnja je bila smještena na odjel za prodaju odjeće u jednoj fiktivnoj londonskoj robnoj kući. Autori serije su bili Jeremy Lloyd i David Croft, a radnja je bila djelomično inspirirana Lloydovim iskustvima prilikom rada u robnoj kući Simpsons of Piccadilly ranih 1950-ih.

Žanr: komedija
Godina proizvodnje: 1972.

IMDb
Wikipedia

Offline mijau

• Gasp!
  • PO moderator
  • Izuzetak
  • Spol: Muški
  • I dislike so many things... and people.
Odg: Are You Being Served?
« Odgovor #1 : 04.02.2012. 23:14:17 »
Odlična zabava, multitalentirana glumačka ekipa, u to su vrijeme morali znati glumiti, plesati, pjevati... Jako puno innuenda, glumačkog zajedništva i bliske atmosfere. Za ljubitelje stare komedije.

Generacijama naviknutima na moderne američke sitcome ovo će, gotovo sigurno, teško sjedati.

Laugh loudly, laugh often, and most important, laugh at yourself.

Offline King Eric

• Škrti smrad
  • PO moderator
  • Heroj član
  • SERENITY NOW!!!
« Odgovor #2 : 04.02.2012. 23:47:00 »
Generacijama naviknutima na moderne američke sitcome ovo će, gotovo sigurno, teško sjedati.

Generacijama naviknutima na moderne američke sitcome treba lobotomija. ;D
Ljudi, uozbiljite se i prestanite me shvaćati ozbiljno!

Offline Dena-XO1

• Servus servorum Dei
  • Prevoditelj
  • Senior član
  • Sapere aude!
« Odgovor #3 : 05.02.2012. 00:07:11 »
Odlična zabava, multitalentirana glumačka ekipa, u to su vrijeme morali znati glumiti, plesati, pjevati... Jako puno innuenda, glumačkog zajedništva i bliske atmosfere. Za ljubitelje stare komedije.

Slažem se. Pazi, Lloyd i Croft kao autori? Zagarantirana zabava! Ovo je kvalitetan sitcom, to mogu sa sigurnošću reći.
Iskreno, današnje komedije mi se ništa ne sviđaju, zato uglavnom gledam ove starije britanske gdje humor nije usiljen, i nešto vrlo malo američkih.

Offline inamay

• Prevoditelj
  • Heroj član
  • Spol: Ženski
  • divojka s juga
« Odgovor #4 : 05.02.2012. 10:40:36 »
Slažem se sa svima, gledala sam ovu seriju dok se jedno vrijeme prikazivala na slovenskoj televiziji i svidjela mi se. Simpatična serija, tipičan britanski humor, baš za opuštanje. pijem-caj  :)
"Tea leaves; tea loves; loves tea; lives tea; leaves tea? Never."
~Swain